Εκπαίδευση

Αναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας

Στη UNISOFT, εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις-πελάτες μας και τους ανθρώπους τους, όλα όσα χρειάζονται για να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους αναφορικά με τη χρήση των εφαρμογών μας.

Στην κατεύθυνση αυτή, αναπτύσσουμε σύγχρονες, ευέλικτες και εξαιρετικά εύχρηστες λύσεις μηχανογράφησης, οι οποίες επιταχύνουν δραστικά τη διαδικασία μάθησης και τον απαιτούμενο χρόνο εξοικείωσης, διασφαλίζοντας ότι κάθε χρήστης θα είναι σε θέση να λειτουργεί το σύστημα και να διεκπεραιώνει τις εργασίες του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, σχεδιάζουμε και εκπονούμε εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης στη χρήση των εφαρμογών UNISOFT, πλήρως προσαρμοσμένα στις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις λειτουργίας των πελατών μας, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, τα εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Υπηρεσιών, καθώς και το δίκτυο των συνεργατών της εταιρείας μας, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας παρέχουν σύγχρονες, αναλυτικές και μεθοδικές υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Μέσα από άρτια δομημένα και μελετημένα προγράμματα, σύγχρονα εργαλεία και την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων consultants, οι άνθρωποι της επιχείρησής σας μπορούν να αναπτύξουν τις απαραίτητες γνώσεις για να αξιοποιούν καθημερινά, και στο έπακρο, τις ισχυρές δυνατότητες των λύσεων λογισμικού της UNISOFT.