Νέες Εκδόσεις Εφαρμογών

Μείνετε πάντοτε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εκδόσεις!

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τυχόν νομικές, φοροτεχνικές ή άλλες αλλαγές που επηρεάζουν άμεσα τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο σε πολύπλοκες εργασίες και διαδικασίες αναβάθμισης της εγκατάστασής σας.

Στη UNISOFT, μεριμνούμε συστηματικά ώστε να μπορείτε να εργάζεστε απρόσκοπτα σε καθημερινή βάση, αξιοποιώντας πάντοτε την πλέον πρόσφατη έκδοση της επιχειρηματικής σας εφαρμογής.

Οι εξειδικευμένοι άνθρωποι της εταιρείας μας, παρακολουθούν στενά όλες τις εξελίξεις της νομοθεσίας, διασφαλίζοντας την πλήρη προσαρμογή και εναρμόνιση των εφαρμογών της UNISOFT με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Έγκαιρα, χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση.

Την ίδια στιγμή, έχουμε αναπτύξει έναν προηγμένο μηχανισμό update που τρέχει αυτόματα στο background και είναι άμεσα διαθέσιμος στην εφαρμογή σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε την παραμικρή ενέργεια. Χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, χωρίς εγκαταστάσεις και μετακινήσεις αρχείων, χωρίς μηδενισμό βάσεων και συστημάτων κλπ. Η νέα λειτουργικότητα είναι αυτόματα διαθέσιμη στην εφαρμογή σας – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να τρέξετε απλά τις καθημερινές σας εργασίες.

Επιλέξτε και εσείς μία εφαρμογή UNISOFT και απαλλαγείτε μια και καλή από τον πονοκέφαλο της ενημέρωσης του λογισμικού σας με τις διαθέσιμες νέες εκδόσεις.