Η McKinsey & Company αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων παγκοσμίως, η οποία δραστηριοποιείται σε 65 χώρες διατηρώντας γραφεία σε περισσότερες από 130. Στην Ελλάδα λειτουργεί 20 και πλέον χρόνια, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά τα 2/3 των κορυφαίων επιχειρήσεων των πιο κρίσιμων κλάδων δραστηριοποίησης.

Η Neocell παράγει και διαθέτει στην αγορά ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο κτηνιατρικών προϊόντων, εστιάζοντας στην καινοτομία, στην αποτελεσματικότητα και στην ασφάλεια. Ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά μεγάλες ευρωπαϊκές κτηνιατρικές φαρμακευτικές εταιρείες, όπως οι Dopharma Holland, Richter Pharma AG Austria, IDT Biologica Germany κα.

Η I. & Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ εξειδικεύεται στο χώρο της ναυτιλίας, αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα και την Κύπρο κορυφαίους κατασκευαστές ρουλεμάν, τριβέων τελικών αξόνων και πηδαλίων πλοίων, συστημάτων στεγανοποίησης και μηχανολογικού εξοπλισμού. Παράλληλα, παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και προγνωστικής συντήρησης για ναυτιλιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η ΠΟΛΥΣΟΝΣ Ε.Π.Ε διαθέτει στην Ελλάδα και σε ευρωπαϊκές αγορές τις πρώτες και βοηθητικές των μεγαλύτερων παραγωγών διεθνώς. Με σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποθηκευτικούς χώρους 3.500 m2 στην Αττική, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την ελληνική αγορά μεγάλους παραγωγούς νωπών κρεάτων και ψαριών από τη Δανία, την Ισλανδία και την Ισπανία.

H ΜΕΧΧ συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών εταιρειών στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, με περισσότερους από 4.700 εργαζόμενους και ισχυρή παρουσία σε 55 χώρες μέσω ενός διευρυμένου δικτύου 6.000+ σημείων πώλησης. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται επιτυχώς επί σειρά ετών, διατηρώντας έδρα και showroom στην Αθήνα.

Η ΣΤΙΞΙΣ Α.Ε. αποτελεί εξουσιοδοτημένο διανομέα στην ελληνική και την κυπριακή αγορά των ειδών γραφής PARKER και WATERMAN, ειδών γραφής καθημερινής χρήσης PAPERMATE και SHARPIE, ειδών γραφής και σχεδίασης ROTRING, καθώς επίσης και συσκευών σηματοδότησης – ετικετοποίησης DYMO, διαθέτοντας τα προϊόντα της μέσω επιλεγμένων βιβλιοπωλείων και καταστημάτων δώρων.

H JESIGN δραστηριοποιείται στην παραγωγή πρότυπων διαφημιστικών κατασκευών υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιώντας τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, η εταιρεία σχεδιάζει, παράγει και κατασκευάζει πινακίδες εξωτερικής και εσωτερικής σήμανσης, γιγαντοεπιγραφές, φιλοτεχνήσεις αυτοκινήτων, ψηφιακές εκτυπώσεις, ειδικές κατασκευές κ.α.

Η DOMORAL εξειδικεύεται στην εμπορία χαλιών απαράμιλλης αισθητικής, συμπεριλαμβανομένων χειροποίητων χαλιών από αυθεντικό μαλλί ή μείγματα ινών μεταξιού, αλλά και συνθετικών χαλιών μηχανής. Παράλληλα, έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, όπως υφάσματα, ποδόμακτρα και λευκά είδη, παρέχοντας συνδυασμούς χρωμάτων, υφής και σχεδίων.

Ο Όμιλος Εταιριών ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στην αγορά του αυτοκινήτου για 40 και πλέον έτη, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες (after sales) υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Ισχυροποιώντας σταθερά τη θέση του στην αγορά, εκπροσωπεί και συνεργάζεται με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως οι Mercedes-Benz, Smart, Ford, Hyundai, Honda, Mitsubishi και Toyota.

Η GAS PIPE αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της «Εταιρείας Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) – Φυσικό Αέριο- Ελληνική εταιρεία Ενέργειας», αναλαμβάνοντας τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών και των εργασιών που εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης μίας εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου: Αίτηση παροχής, Μελέτη, Τοποθέτηση και Συντήρηση εγκατάστασης.

Η MYLOPOTAMOS Health Foods δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορική διάθεση προϊόντων από έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης. Με δυνατότητα εμφιάλωσης 2.000 φιαλών / ώρα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Ρέθυμνο, η εταιρεία αναπτύσσει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, έχοντας λάβει παράλληλα διεθνείς διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

H εταιρεία BioDiaMed εξειδικεύεται στην προμήθεια καινοτόμων διαγνωστικών υλικών, αναλωσίμων και ιατρικού εξοπλισμού. Με προσήλωση στην ισχυρή θεμελίωση μακροχρόνιων και μακρόπνοων σχέσεων, η εταιρεία προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες με αξιοπιστία και ακρίβεια στους ιατρούς και τα διαγνωστικά κέντρα / εργαστήρια με τα οποία συνεργάζεται.

Η εταιρεία Κατσίκης Γεώργιος High Precision Metallic Parts –αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο μηχανικών κατασκευών που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή μεταλλικών και πλαστικών αντικειμένων.

Η More Home αποτελεί πιστοποιημένη Αντιπροσωπία της Δανέζικης εταιρείας Madam Stoltz. Διαθέτει κατάστημα επίπλων αλλά και υπηρεσίες διακόσμησης σπιτιού.

Η ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Wood Industry αποτελεί μια από τις πλέον καταξιωμένες βιομηχανίες ξύλου με ιστορία 75 χρόνων στην Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων. Με εξειδίκευση στην παραγωγή ξύλινων δαπέδων, επίπλων κουζίνας καθώς επίσης ντουλάπες και σκληρή αφισοκολλητή ξυλεία.

Η εταιρεία ΖΟΛΩΤΑΣ ΑΕ 1972 – εξειδικεύεται στη δημιουργία μοναδικών χειροποίητων νυφικών και φορεμάτων υψηλής τεχνικής και ραπτικής παντρεύοντας ιδανικά τη χειροποίητη ποιότητα με το μοντέρνο σχεδιασμό.

Η Graphics.com.gr Καπούτσος Παντελής δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τοποθέτηση επιγραφών σε διάφορα υλικά όπως ξύλο, πλαστικό ή αλουμίνιο καθώς και στις χαράξεις και κοπές με Ηλεκτρονικό Παντογράφο.

Η VELVET TISSUE HELLAS ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, δραστηριοποιείται από το 1978 στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων επεξεργασίας χαρτιού για οικιακή και επαγγελματική χρήση και προμηθεύει κυρίως Εμπόρους Χονδρικής Πώλησης και Καταστήματα Λιανικής

Η εταιρεία ΤΣΑΚΙΡΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. lime creative παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Branding, Web Develeopment και Online Marketing

Limanaki fish & seafood restaurant – Kolympia, Rhodes.

Η εταιρεία Βιοτεχνία Επεξεργασίας- Εμπόριο Μετάλλων B.E.E.M. διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ακρίβειας κοπής, στράντζας και κουρμπαρίσματος, παρέχοντας την δυνατότητα μεταποίησης λαμαρίνας και επιμήκη προϊόντων, με άριστα αποτελέσματα ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του πελάτη.