Tο Κτήμα Βιβλία Χώρα είναι ένα οινοποιείο βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου Όρους, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Η πρώτη οινοποίηση στο Κτήμα έγινε το 2001. Σήμερα παράγονται 14 ετικέτες οίνου από ποικιλίες ελληνικές και ξενικές, οι οποίες καλλιεργούνται με τα πρότυπα της βιολογικής γεωργίας στον αμπελώνα του Κτήματος. Όλοι οι οίνοι που παράγονται είναι πιστοποιημένοι βιολογικοί και vegan. Το Κτήμα Βιβλία Χώρα εστιάζει στην παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της περιοχής του Παγγαίου.

O oίκος Parthenis δραστηριοποιείται στην ένδυση από τη δεκαετία του 1970 λανσάροντας λιτές γραμμές πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την άνεση. Ο μινιμαλισμός και η δέσμευση στα υφάσματα υψηλής ποιότητας ήταν το κλειδί για τη διεθνή αναγνώριση του οίκου τότε αλλά και η γραμμή που ακολουθεί έως και σήμερα. Με πέντε αυτόνομα καταστήματα στην Ελλάδα, και ναυαρχίδες τα καταστήματα στην Αθήνα και τη Μύκονο, ο οίκος Parthenis διατηρεί επεκτεινόμενο δίκτυο χονδρικής όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Οι συλλογές Parthenis σχεδιάζονται και παράγονται στην Αθήνα.Οι συλλογές Parthenis σχεδιάζονται και παράγονται στην Αθήνα.

Η εταιρεία “Εμποροβιομηχανική Ανώνυμος Εταιρεία Γεώργιος Σ. Παπαδόπουλος”, με Δ.Τ. “ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε.”, δραστηριοποιείται στον κλάδο των δημητριακών και συγκεκριμένα στην επεξεργασία και εμπορία ρυζιού, με 45+ χρόνια παρουσίας στο χώρο.

Η McKinsey & Company αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων παγκοσμίως, η οποία δραστηριοποιείται σε 65 χώρες διατηρώντας γραφεία σε περισσότερες από 130. Στην Ελλάδα λειτουργεί 20 και πλέον χρόνια, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά τα 2/3 των κορυφαίων επιχειρήσεων των πιο κρίσιμων κλάδων δραστηριοποίησης

Η Neocell παράγει και διαθέτει στην αγορά ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο κτηνιατρικών προϊόντων, εστιάζοντας στην καινοτομία, στην αποτελεσματικότητα και στην ασφάλεια. Ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά μεγάλες ευρωπαϊκές κτηνιατρικές φαρμακευτικές εταιρείες, όπως οι Dopharma Holland, Richter Pharma AG Austria, IDT Biologica Germany κα.

Η I. & Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ εξειδικεύεται στο χώρο της ναυτιλίας, αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα και την Κύπρο κορυφαίους κατασκευαστές ρουλεμάν, τριβέων τελικών αξόνων και πηδαλίων πλοίων, συστημάτων στεγανοποίησης και μηχανολογικού εξοπλισμού. Παράλληλα, παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και προγνωστικής συντήρησης για ναυτιλιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η ΠΟΛΥΣΟΝΣ Ε.Π.Ε διαθέτει στην Ελλάδα και σε ευρωπαϊκές αγορές τις πρώτες και βοηθητικές των μεγαλύτερων παραγωγών διεθνώς. Με σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποθηκευτικούς χώρους 3.500 m2 στην Αττική, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την ελληνική αγορά μεγάλους παραγωγούς νωπών κρεάτων και ψαριών από τη Δανία, την Ισλανδία και την Ισπανία.

H ΜΕΧΧ συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών εταιρειών στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, με περισσότερους από 4.700 εργαζόμενους και ισχυρή παρουσία σε 55 χώρες μέσω ενός διευρυμένου δικτύου 6.000+ σημείων πώλησης. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται επιτυχώς επί σειρά ετών, διατηρώντας έδρα και showroom στην Αθήνα.

Η ΣΤΙΞΙΣ Α.Ε. αποτελεί εξουσιοδοτημένο διανομέα στην ελληνική και την κυπριακή αγορά των ειδών γραφής PARKER και WATERMAN, ειδών γραφής καθημερινής χρήσης PAPERMATE και SHARPIE, ειδών γραφής και σχεδίασης ROTRING, καθώς επίσης και συσκευών σηματοδότησης – ετικετοποίησης DYMO, διαθέτοντας τα προϊόντα της μέσω επιλεγμένων βιβλιοπωλείων και καταστημάτων δώρων.

H JESIGN δραστηριοποιείται στην παραγωγή πρότυπων διαφημιστικών κατασκευών υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιώντας τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, η εταιρεία σχεδιάζει, παράγει και κατασκευάζει πινακίδες εξωτερικής και εσωτερικής σήμανσης, γιγαντοεπιγραφές, φιλοτεχνήσεις αυτοκινήτων, ψηφιακές εκτυπώσεις, ειδικές κατασκευές κ.α.

Η DOMORAL εξειδικεύεται στην εμπορία χαλιών απαράμιλλης αισθητικής, συμπεριλαμβανομένων χειροποίητων χαλιών από αυθεντικό μαλλί ή μείγματα ινών μεταξιού, αλλά και συνθετικών χαλιών μηχανής. Παράλληλα, έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, όπως υφάσματα, ποδόμακτρα και λευκά είδη, παρέχοντας συνδυασμούς χρωμάτων, υφής και σχεδίων.

Η εταιρεία ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΤΕΝΤΟΠΟΙΙΑ με πολυετή παρουσία πέρα των τριάντα ετών, έχοντας συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων & καινοτομιών, έχει καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση σε ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες, Τέντες, Ζελατίνες, Ομπρέλες – Διαχωριστικά, Συστήματα Εσωτερικής Σκίασης.

Η GAS PIPE αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της «Εταιρείας Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) – Φυσικό Αέριο- Ελληνική εταιρεία Ενέργειας», αναλαμβάνοντας τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών και των εργασιών που εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης μίας εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου: Αίτηση παροχής, Μελέτη, Τοποθέτηση και Συντήρηση εγκατάστασης.

Η MYLOPOTAMOS Health Foods δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορική διάθεση προϊόντων από έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης. Με δυνατότητα εμφιάλωσης 2.000 φιαλών / ώρα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Ρέθυμνο, η εταιρεία αναπτύσσει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, έχοντας λάβει παράλληλα διεθνείς διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Η εταιρεία Βιοτεχνία Επεξεργασίας- Εμπόριο Μετάλλων B.E.E.M. διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ακρίβειας κοπής, στράντζας και κουρμπαρίσματος, παρέχοντας την δυνατότητα μεταποίησης λαμαρίνας και επιμήκη προϊόντων, με άριστα αποτελέσματα ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του πελάτη.

Η εταιρεία Κατσίκης Γεώργιος High Precision Metallic Parts –αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο μηχανικών κατασκευών που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή μεταλλικών και πλαστικών αντικειμένων.

Η More Home αποτελεί πιστοποιημένη Αντιπροσωπία της Δανέζικης εταιρείας Madam Stoltz. Διαθέτει κατάστημα επίπλων αλλά και υπηρεσίες διακόσμησης σπιτιού.

Η ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Wood Industry αποτελεί μια από τις πλέον καταξιωμένες βιομηχανίες ξύλου με ιστορία 75 χρόνων στην Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων. Με εξειδίκευση στην παραγωγή ξύλινων δαπέδων, επίπλων κουζίνας καθώς επίσης ντουλάπες και σκληρή αφισοκολλητή ξυλεία.

Η εταιρεία ΖΟΛΩΤΑΣ ΑΕ 1972 – εξειδικεύεται στη δημιουργία μοναδικών χειροποίητων νυφικών και φορεμάτων υψηλής τεχνικής και ραπτικής παντρεύοντας ιδανικά τη χειροποίητη ποιότητα με το μοντέρνο σχεδιασμό.

Η Graphics.com.gr Καπούτσος Παντελής δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τοποθέτηση επιγραφών σε διάφορα υλικά όπως ξύλο, πλαστικό ή αλουμίνιο καθώς και στις χαράξεις και κοπές με Ηλεκτρονικό Παντογράφο.

Η VELVET TISSUE HELLAS ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, δραστηριοποιείται από το 1978 στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων επεξεργασίας χαρτιού για οικιακή και επαγγελματική χρήση και προμηθεύει κυρίως Εμπόρους Χονδρικής Πώλησης και Καταστήματα Λιανικής

Η εταιρεία ΤΣΑΚΙΡΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. lime creative παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Branding, Web Develeopment και Online Marketing

Limanaki fish & seafood restaurant – Kolympia, Rhodes.

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και δυναμικά Αμερικανικά Επιμελητήρια στην Ευρώπη. Προωθεί οικονομικές και επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας. Είναι ένας πλήρως αυτόνομος μη κερδοσκοπικός οργανισμός και δεν λαμβάνει καμία επιδότηση από κανένα κυβερνητικό φορέα.

Η Argo Navis Engineers αποτελείται από μια ευέλικτη συμβουλευτική ομάδα ναυτικών μηχανικών με την ικανότητα να διαχειρίζονται επιτυχώς όλα τα offshore projects, από τις τεχνικο-οικονομικές αναλύσεις μέχρι τις εγκαταστάσεις και την ολοκλήρωση.

Η Opticaland είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών ειδών, από ανταλλακτικά και αναλώσιμα οπτικών ειδών, εργαλεία εργαστηρίου, σκελετούς οράσεως και ηλίου, πρεσβυωπικά μοντέ και αξεσουάρ γυαλιών.

Η Brainfood Εκδοτική συνίσταται από τις εκδόσεις Οξύ και Floral, που εστιάζουν στη σύγχρονη λογοτεχνία, και τις εκδόσεις Φουρφούρι . Επικεντρώνεται στη λογοτεχνία και στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα, με εκδόσεις που βραβεύτηκαν για την αισθητική τους. Κυκλοφορούν ακόμη comics, graphic novels, τίτλους dystopia, horror και phantasy, καθώς και συλλεκτικές εκδόσεις για το περιοδικό SONIK.

Η nimico προσφέρει προϊόντα και λύσεις στο χώρο της αναπαραγωγής μεγάλου πλάτους σχεδίου και αφίσας και γενικότερα στον ευρύτερο χώρο των αναλωσίμων και μηχανών γραφείου. Παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης των μηχανών και του λογισμικού διαθέτοντας συγχρόνως μια μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα για φωτοαντιγραφικά και plotter.

Οι Χοιροτροφικές Επιχειρήσεις ΑΕ είναι μια σύμπραξη 18 χοιροτρόφων της ευρύτερης περιοχής Άρτας-Φιλιππιάδας. Στόχος του συνασπισμού αυτού είναι οι κοινές προμήθειες όλων των απαραίτητων πρώτων υλών και εξοπλισμών που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των χοιροτροφικών μονάδων με απώτερο σκοπό την επίτευξη καλύτερων τιμών και καλύτερης ποιότητας.

Η εταιρεία FOODNET εξειδικεύεται στις προμήθειες καταστημάτων μαζικής εστίασης.

Η εταιρεία Πλουμή, Δήμητρα δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής ενδυμάτων. Δημιουργία νέων-πρωτότυπων σχεδίων, τελειοποίηση των παλιών κρητικών υφαντών, η αναζήτηση των ποιοτικότερων υφασμάτων και υλικών κατασκευής.

Η EUROPEAN DYNAMICS εξειδικεύεται στην παροχή πληροφοριακών τεχνολογιών και ανάπτυξης λογισμικού στο χώρο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Εμπορεύεται μία ευρεία γκάμα λογισμικών προϊόντων στον χώρο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Η εταιρεία Garibaldi ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Γαριβάλδη και ξεκίνησε να ασχολείται με την παραγωγή διαφημιστικών κατασκευών χρησιμοποιώντας ως Α’ ύλη το plexiglass. Πλέον δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό Ξενοδοχείων, Αρτοζαχαροπλαστείου, Super Market, Καφέ Μπαρ & Αναψυκτήριου – Παγωτού κλπ.

Η MESOMED είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στα προϊόντα και τα μηχανήματα Αισθητικής Ιατρικής, ενώ είναι η αποκλειστική εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των κορυφαίων brands: Amieamed, Sunekos/ Nutrakos, C-Med Aesthetics, Juvilis, BioSkin, για την Ελλάδα και την Κύπρο!

Η εταιρεία Danesi – Φραγκάκης ΟΕ με έδρα την Πάτρα αναλαμβάνει τροφοδοσίες σε καφέ, προϊόντα σοκολάτας, ποτά και κρασιά. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της Danesi Caffe, η οποία πρόκειται για μία από τις ποιο καθιερωμένες βιομηχανίες καφέ στην Ιταλία.

Η Ioanna Kourbela με έδρα και μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά brand ένδυσης της χώρας. Οι συλλογές της εταιρίας βρίσκονται σε περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη τη χώρα, ενώ η εταιρία έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 23 χώρες, στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία.