Συνεργαστείτε με τη UNISOFT

Συνεργασία χωρίς όρια

Στη UNISOFT, επενδύουμε στην ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών μας μέσα από την προσέλκυση δυναμικών εταιρειών, οι οποίες συμμερίζονται το πάθος και το όραμά μας για την ανάπτυξη ποιοτικών λύσεων μηχανογράφησης, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Συνεργαζόμενοι με τη UNISOFT, μπορείτε να γίνετε και εσείς ισότιμο μέλος ενός ισχυρού οικοσυστήματος που διευρύνει τις προοπτικές και προσφέρει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην επιχείρησή σας, μέσα από μία αμοιβαία επωφελή σχέση εμπιστοσύνης, κατανόησης και ανταμοιβής.

Με τη σύμπραξή σας με τη UNISOFT, έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε το προϊοντικό σας χαρτοφυλάκιο με τις πλέον αξιόπιστες και δημοφιλείς εφαρμογές, καθώς επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ισχυρή τεχνογνωσία, τους πόρους και τις παρεχόμενες υπηρεσίες (εκπαίδευσης, υποστήριξης, presales, πωλήσεων, μάρκετινγκ) ενός εκ των κορυφαίων κατασκευαστών επιχειρηματικού λογισμικού στην ελληνική αγορά.

Ελάτε και εσείς στην οικογένεια της UNISOFT, θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσα από την αποτελεσματικότερη προσέγγιση και την καλύτερη εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε, συμπληρώστε τα πεδία που ακολουθούν.