Η UNISOFT

Σχετικά με εμάς

Η UNISOFT ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, συνιστώντας έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές επιχειρηματικού λογισμικού στην ελληνική αγορά.

Με έδρα στην Αθήνα, υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τυποποιημένων λύσεων λογισμικού για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε οικονομικού κλάδου, τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημοσίου τομέα.

Με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά, η UNISOFT διαθέτει και υποστηρίζει σήμερα ένα πελατολόγιο 25.000 και πλέον επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για την αποτελεσματική οργάνωση, το διαρκή έλεγχο της λειτουργίας τους και την έγκαιρη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.

Με σταθερή προσήλωση και στόχευση στην παρουσίαση καινοτόμων λύσεων, η UNISOFT αναπτύσσει όλα αυτά τα χρόνια πρωτοποριακές τεχνολογίες και αρχιτεκτονικές που αλλάζουν τα δεδομένα στην αγορά της πληροφορικής.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται το Κεφάλαιο ERP, η πλέον επιτυχημένη λύση μηχανογράφησης στην ελληνική αγορά με περισσότερες από 20.000 εγκαταστάσεις, καθώς και η καινοτόμος επιχειρηματική εφαρμογή Capital B.O.S. Μία νέα προσέγγιση στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού βασισμένη στην τεχνολογία Business Optimization System, που φέρνει πραγματική επανάσταση στη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων χάρη στην απλότητα, την ταχύτητα και την ευελιξία χρήσης της.

Επενδύοντας συστηματικά στην αρτιότητα της τεχνολογίας και την ποιότητα των λύσεών της, η UNISOFT έχει πιστοποιηθεί για τις ακολουθούμενες διεργασίες της βάσει των διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων ISO 9001:2008 και ISO/IEC 27001:2013.

Σε επιστέγασμα της πολυετούς και επιτυχημένης δραστηριοποίησής της, η UNISOFT αποτελεί από το 2019 μέλος του Ομίλου SoftOne, ενός εκ των μεγαλύτερων και ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρικών σχημάτων πληροφορικής στην αγορά της Νοτιανατολικής Ευρώπης, με ισχυρή παρουσία, διαφορετικές εταιρείες και περισσότερους από 400 εργαζόμενους σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία).

Unisoft

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΠΕΛΑΤΕΣ
ΧΡΗΣΤΕΣ
ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΩΔΙΚΑ