Η UNISOFT

Σχετικά με εμάς

Η UNISOFT ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, συνιστώντας έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές επιχειρηματικού λογισμικού στην ελληνική αγορά.

Με έδρα στην Αθήνα, υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τυποποιημένων λύσεων λογισμικού για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε οικονομικού κλάδου, τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημοσίου τομέα.

Με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά, η UNISOFT διαθέτει και υποστηρίζει σήμερα ένα πελατολόγιο 25.000 και πλέον επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για την αποτελεσματική οργάνωση, το διαρκή έλεγχο της λειτουργίας τους και την έγκαιρη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.

Με σταθερή προσήλωση και στόχευση στην παρουσίαση καινοτόμων λύσεων, η UNISOFT αναπτύσσει όλα αυτά τα χρόνια πρωτοποριακές τεχνολογίες και αρχιτεκτονικές που αλλάζουν τα δεδομένα στην αγορά της πληροφορικής.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται το Κεφάλαιο ERP, η πλέον επιτυχημένη λύση μηχανογράφησης στην ελληνική αγορά με περισσότερες από 20.000 εγκαταστάσεις, καθώς και η καινοτόμος επιχειρηματική εφαρμογή Capital B.O.S. Μία νέα προσέγγιση στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού βασισμένη στην τεχνολογία Business Optimization System, που φέρνει πραγματική επανάσταση στη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων χάρη στην απλότητα, την ταχύτητα και την ευελιξία χρήσης της.

Επενδύοντας συστηματικά στην αρτιότητα της τεχνολογίας και την ποιότητα των λύσεών της, η UNISOFT έχει πιστοποιηθεί για τις ακολουθούμενες διεργασίες της βάσει των διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων ISO 9001:2008 και ISO/IEC 27001:2013.

Σε επιστέγασμα της πολυετούς και επιτυχημένης δραστηριοποίησής της, η UNISOFT αποτελεί από το 2019 μέλος του Ομίλου SOFTONE.

SOFTONE Group

Ο Όμιλος SOFTONE αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σχήματα εταιρειών τεχνολογίας στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, περιλαμβάνοντας 9 κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT, cosmoONE, Global Sustain Technologies, Sunsoft και Twinsoft) και περισσότερους από 680 εργαζόμενους.

Οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη και διάθεση εφαρμογών επιχειρηματικού λογισμικού, πρωτοποριακών Cloud υπηρεσιών, εφαρμογών enterprise mobility, λύσεων ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ηλεκτρονικών προμηθειών, ESG και λογισμικού εστίασης, έχοντας λάβει πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων για την καινοτομία και την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Προσφέροντας ένα πλήρες portfolio λύσεων μέσα από το διευρυμένο δίκτυο των 600+ εξειδικευμένων συνεργατών του, ο Όμιλος SOFTONE αριθμεί σήμερα ένα ισχυρό πελατολόγιο που υπερβαίνει τις 75.000 επιχειρήσεις στην ελληνική αλλά και σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές (Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία). Με μακροχρόνια στρατηγική στόχευση και επένδυση στην καινοτομία και τις cloud τεχνολογίες, κατέχει σήμερα την ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά των cloud (SaaS) business software λύσεων με περισσότερες από 50.000 επιτυχημένες υλοποιήσεις. Παράλληλα, ο Όμιλος SOFTONE αποτελεί το μεγαλύτερο εταιρικό σχήμα διάθεσης λύσεων ηλεκτρονικής τιμολόγησης και supply chain στην Ελλάδα. Η υιοθέτηση της διευρυμένης γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών των εταιρειών του Ομίλου, έχει δημιουργήσει το ισχυρότερο οικοσύστημα B2B λύσεων της ελληνικής αγοράς, διασυνδέοντας συνολικά περισσότερες από 350.000 επιχειρήσεις.

Πρωταγωνιστώντας στις εξελίξεις που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, προτεραιότητα και επιδίωξη του Ομίλου SOFTONE αποτελεί η συστηματική ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών που παρέχουν στις επιχειρήσεις υψηλή προστιθέμενη αξία σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος, απελευθερώνοντας την ψηφιακή τους δυναμική σε κάθε δραστηριότητά τους.