Capital CRM

Διαχειριστείτε αποδοτικά τις σχέσεις με τους πελάτες σας, με μία σύγχρονη και εύχρηστη εφαρμογή που συμπληρώνει ιδανικά τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας.

CRM για τις ανάγκες της μικρομεσαίας επιχείρησης

Ακολουθώντας πλήρως τη φιλοσοφία και τις αρχές της τεχνολογίας B.O.S, το Capital CRM ενσωματώνει όλα όσα προϋποθέτει η αποτελεσματική διαχείριση πελατών: απλή αλλά ταυτόχρονα ισχυρή λειτουργία, ταχύτητα εκτέλεσης εργασιών και ευελιξία!

Μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον με δυναμικά παράθυρα εργασίας, μενού και λίστες, το Capital CRM συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση, για να οικοδομήσετε ισχυρές σχέσεις συνεργασίας τόσο με υφιστάμενους, όσο και με δυνητικούς πελάτες της επιχείρησής σας.

Έξυπνη διαχείριση, δυναμικές προοπτικές

Με το Capital CRM, η διαχείριση των πελατών και των επαφών της σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης, περνάει σε άλλο επίπεδο. Εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα δεδομένα πελατών και να τρέξετε ενέργειες που αφορούν εμπορικές συναλλαγές παραγγελιών και πωλήσεων, αιτήματα υποστήριξης, ευκαιρίες νέων πωλήσεων ή αξιολόγηση προωθητικών ενεργειών. Χωρίς πολύπλοκους κανόνες, περιορισμούς και εξειδικευμένες γνώσεις.

Μοναδική εμπειρία χρήσης, αυξημένη αποδοτικότητα

Το Capital CRM διασφαλίζει την αποτελεσματική οργάνωση και αυτοματοποίηση όλων των εργασιών που αφορούν τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, την εξυπηρέτηση και την τεχνική υποστήριξη των πελατών της επιχείρησής σας.

Προσέγγιση Υποψήφιων Πελατών

Σχεδιάστε και υλοποιήστε στοχευμένες καμπάνιες μάρκετινγκ και προωθητικές ενέργειες. Προσελκύστε εύκολα περισσότερους νέους πελάτες, διαχειριζόμενοι ευέλικτα κάθε νέα ευκαιρία πώλησης.

Αναβαθμισμένη Εμπειρία Εξυπηρέτησης

Βελτιώστε την επικοινωνία με τους πελάτες και τις επαφές της επιχείρησής σας. Ανταποκριθείτε έγκαιρα σε όλα τα εισερχόμενα αιτήματα, ενισχύοντας το δείκτη ικανοποίησης των πελατών σας.

Λήψη Ενημερωμένων Αποφάσεων

Καταγράψτε τα πάντα για υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες, σε μία εύχρηστη εφαρμογή. Επεξεργαστείτε σε βάθος τα δεδομένα σας, υποστηρίζοντας ουσιαστικά τη διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων.

Εξυπηρετήστε καλύτερα τους πελάτες σας

Ισχυρές δυνατότητες, μοναδικά πλεονεκτήματα

Το Capital CRM ενοποιείται πλήρως με το περιβάλλον του Capital B.O.S, προσφέροντας ισχυρές ready-to-use λειτουργίες, αναφορές και εκτυπώσεις. Την ίδια στιγμή, προσαρμόζεται εύκολα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας για να ανταποκρίνεστε με ακρίβεια στις προσδοκίες των πελατών σας.

Διαχείριση Επαφών

Διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με πελάτες και προμηθευτές μέσα από ένα δυναμικό και διαισθητικό UI όπου όλα όσα χρειάζεστε, βρίσκονται σε απόσταση ενός μόνο κλικ. Αξιοποιήστε το ημερολόγιο του Capital CRM για να παρακολουθήσετε χρήσιμες πληροφορίες όπως πχ. εορτές, να προσθέσετε σημειώσεις, να ορίσετε υπενθυμίσεις κλπ.

Προγραμματισμός Ενεργειών

Προγραμματίστε ενέργειες πελατών μέσα από το Capital CRM. Ορίστε μία ενέργεια, το χρόνο και το χώρο διεξαγωγής της και προσθέστε σε αυτήν, συνοδευτικά παραστατικά και χρήσιμα έγγραφα. Ανατρέξτε οποιαδήποτε στιγμή στην αλληλουχία των ενεργειών που έχετε τρέξει για οποιονδήποτε πελάτη, καθώς επίσης και στο σχετικό ημερολόγιο ενεργειών.

Αιτήματα Πελατών

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα αιτήματα υποστήριξης των πελατών (tickets) διατηρώντας ένα ολοκληρωμένο ιστορικό όλων των αιτημάτων με στόχο τη μέγιστη αποδοτικότητα και την καλύτερη εμπειρία πελατών. Συνδέστε τα σχετικά tickets μεταξύ τους σηματοδοτώντας το προηγούμενο και επόμενο σχετικό αίτημα. Δημιουργήστε οι ίδιοι tickets για λογαριασμό των πελατών με πρόσθετα σχόλια και πληροφορίες έτσι ώστε να έχετε πλήρη εικόνα κάθε περίπτωσης και διευκολύνοντας την παρακολούθηση και επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν.

Ανταγωνιστές

Δημιουργήστε μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων με όλες τις σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τις ανταγωνιστικές εταιρίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στα οποία δραστηριοποιήστε, επιτρέποντας σας να κατανοήσετε καλύτερα το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιήστε και να προσαρμόσετε ανάλογα τη στρατηγική σας.

Ευκαιρίες Πώλησης

Παρακολουθείστε τον κύκλο μιας ευκαιρίας πώλησης βήμα προς βήμα, ξεκινώντας από την αρχική προωθητική ενέργεια και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον πελάτη και καταλήγοντας στη δημιουργία προσφοράς, το κλείσιμο της πώλησης και τη λήψη παραγγελίας. Καταχωρήστε τις ανταγωνιστικές προσφορές και αναλύστε τους λόγους επιτυχίας ή αποτυχίας για μελλοντική βελτίωση.

Ερωτηματολόγια

Σχεδιάστε προσεκτικά δομημένα ερωτηματολόγια που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία των πελατών σας. Μέσω στοχευμένων ερωτήσεων, μπορείτε να εντοπίσετε τα δυνατά σημεία αλλά και τις αδυναμίες της επιχείρησης σας καθώς και να αναγνωρίσετε ευκαιρίες για βελτίωση και ανάπτυξη. Αξιοποιώντας τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίων που θα προκύψουν, μπορείτε να προσαρμόσετε τις υπηρεσίες σας ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών σας, ενισχύοντας έτσι την ανταγωνιστικότητα και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής σας στην αγορά.

Καμπάνιες

Οργανώστε αποτελεσματικές καμπάνιες στοχευμένες σε συγκεκριμένες κατηγορίες πελατών. Προσδιορίστε τις κατηγορίες, σχεδιάστε τις ενέργειες της κάθε καμπάνιας και αναθέστε τις σε συγκεκριμένα άτομα. Παρακολουθήστε την πρόοδο μέσα από τα διαθέσιμα εργαλεία και γραφήματα που δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της καμπάνιας και αξιολογήστε τα αποτελέσματα της.

Αποστολή Email & SMS

Αποστείλετε email σε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες (μαζικά ή στοχευμένα), προσθέτοντας συνημμένα αρχεία. Απευθείας μέσα από το περιβάλλον του Capital CRM, χωρίς να επενδύσετε σε τρίτα σύστήματα ή πλατφόρμες! Εξίσου εύκολα, υλοποιήστε καμπάνιες SMS, επικοινωνώντας χρήσιμα νέα και προσφορές στα κινητά τηλέφωνα των επαφών σας.

Έχετε κάποια ερώτηση;