Γνωρίστε την τεχνολογία B.O.S

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Από απλά προγράμματα τιμολόγησης, λογιστικής ή εμπορικής διαχείρισης, έως προηγμένες λύσεις CRM και ολοκληρωμένα συστήματα ERP.

Νέα αρχιτεκτονική,
νέα φιλοσοφία

Γιατί να προσαρμόσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας, στην αρχιτεκτονική των διαθέσιμων συστημάτων ERP και στους περιορισμούς που αυτή συνεπάγεται; Επενδύστε σε μία ευέλικτη τεχνολογική λύση που προσφέρει ταχύτητα και ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις ανάγκες εταιρικής διαχείρισης. Ανακαλύψτε σήμερα την τεχνολογία Business Optimization System!

Μοναδικές δυνατότητες. Αποδοτικότερη λειτουργία.

Φιλικότητα και ταχύτητα… όπως αυτή του gaming

Η τεχνολογία B.O.S βασίζεται σε πρωτοποριακές πρακτικές και μεθόδους σχεδίασης λογισμικού όπου η ευχρηστία και η ταχύτητα βρίσκονται σε πρώτη γραμμή προτεραιότητας. Όπως ακριβώς συμβαίνει στον κόσμο των video games.

Απλότητα

Δεν χρειάζεται να θυμάστε ή να αναζητάτε προαπαιτούμενες ενέργειες σε πολύπλοκα μενού εργασιών. Όλα βρίσκονται εκεί που θα θέλατε, για να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Ευκολία

Δεν χρειάζεται να κάνετε πολύπλοκες ενέργειες για να διεκπεραιώσετε μία εργασία. Τα νέα αντικείμενα εργασιών είναι διαθέσιμα παντού και το B.O.S γνωρίζει πότε πρέπει να τα εμφανίζει στην οθόνη σας και πότε όχι.

Ταχύτητα

Δεν χρειάζεται να κλείνετε μία οθόνη για να μεταβείτε σε μία άλλη, ή να κάνετε copy-paste δεδομένα, όπως πχ ο κωδικός πελάτη, ώστε να τα έχετε πρόχειρα για επόμενες εργασίες.

Ευελιξία

Δεν χρειάζεται να ζητάτε τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού IT για την εκτέλεση καθημερινών εργασιών ή να έχετε στην ταχεία κλήση του κινητού σας, την τεχνική υποστήριξη.

B.O.S – Από τη διαχείριση, στη βελτιστοποίηση

Με ένα σύστημα που βασίζεται στην τεχνολογία Business Optimization System, δεν διαχειρίζεστε απλά επιμέρους διαδικασίες της επιχείρησής σας, όπως πχ η τιμολόγηση. Βελτιστοποιείτε κάθε τομέα και κάθε πτυχή της επιχειρησιακής σας λειτουργίας!

Η επανάσταση στις επιχειρηματικές εφαρμογές

Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις που δημιουργεί η ψηφιακή πραγματικότητα για τη μικρομεσαία σας επιχείρηση. Υποδεχτείτε την τεχνολογία B.O.S από τη UNISOFT.

Μεγάλη Ευκολία Χρήσης
Απόλυτη Προσαρμοστικότητα & Ευελιξία
Εξάλειψη Εξειδικευμένης Υποστήριξης
Χαμηλό Κόστος Κτήσης & Συντήρησης

Βελτιώστε τη λειτουργία σας με το Capital B.O.S