Η εταιρεία Laro by Arbaro, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες παιδικών επίπλων, επέλεξε το Capital B.O.S της Unisoft για τη μηχανογραφική της υποστήριξη.

Η Laro by Arbaro έχοντας ως βασική αρχή το σεβασμό προς το περιβάλλον και πρωταρχικό στόχο την εξασφάλιση της ποιότητας, παράγει παιδικά και βρεφικά έπιπλα από ξύλο, δίνοντας ξεχωριστή σημασία στην επιλογή των πρώτων υλών και στην παραγωγή των προϊόντων.

Η REVIVAL, πιστοποιημένος συνεργάτης της Unisoft, προχώρησε στην υλοποίηση της πλέον ευέλικτης και ισχυρής λύσης λογισμικού, το Capital B.O.S, που καλύπτει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες εμπορικής διαχείρισης της Laro by Arbaro. Η πλούσια λειτουργικότητα του Capital B.O.S, διασφαλίζει την ενοποίηση όλων των λειτουργιών της εταιρείας σε μια ενιαία πλατφόρμα, βοηθώντας τα στελέχη της να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές τους εργασίες σε σημαντικά μειωμένο χρόνο, προσφέροντας ποιοτικότερες υπηρεσίες προς πελάτες και συνεργάτες.

Παράλληλα, η Laro by Albaro αξιοποιώντας το Capital BOS επιτυγχάνει την αυτοματοποίηση πολύπλοκων εμπορικών διαδικασιών, ενσωματώνοντας πλήθος νέων απαιτήσεων και λειτουργιών, άμεσα και αποδοτικά μειώνοντας σημαντικά την πιθανότητα λαθών.