Το Capital B.O.S. της Unisoft επέλεξε για τη συνολική υποστήριξη και έλεγχο των καθημερινών δραστηριοτήτων της η ΠΟΛΥΣΟΝΣ ΕΠΕ, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της βιομηχανίας τροφίμων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Revival Consulting Services S.A, επίσημος συνεργάτης της Unisoft, προχώρησε στηνυλοποίηση της πλέον ευέλικτηςκαι ισχυρής λύσης λογισμικού Capital B.O.S, που καλύπτει πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες εμπορικής διαχείρισης της ΠΟΛΥΣΟΝΣ ΕΠΕ, διασφαλίζοντας έτσι ισχυρή λειτουργικότητα και ευκολία στη διαχείριση  πλήθους προμηθευτών και πελατών χωρίς εξειδικευμένη βοήθεια.

Βασισμένο στην κορυφαία τεχνολογία Business Optimization System, το Capital B.O.S αποτελεί μία σύγχρονη λύση λογισμικού με πρωτοποριακό UI, πλούσια λειτουργικότητα  και απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης. Ενσωματώνοντας πλήθος εργαλείων και εξειδικευμένων χαρακτηριστικών, το Capital B.O.S προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, θέτοντας νέα πρότυπα λειτουργικότητας και ευχρηστίας στον τρόπο εργασίας.

Η ΠΟΛΥΣΟΝΣ Ε.Π.Ε διαθέτει στην Ελλάδα και σε ευρωπαϊκές αγορές τις πρώτες και βοηθητικές ύλες των μεγαλύτερων παραγωγών διεθνώς. Με σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποθηκευτικούς χώρους 3.500 m2 στην Αττική, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την ελληνική αγορά μεγάλους παραγωγούς νωπών κρεάτων και ψαριών από τη Δανία, την Ισλανδία και την Ισπανία.